مخاطبین

مخاطبین

برنامه مخاطبین روی همه پایگاه‌های داده ستکا نصب می‌شود. مخاطبین برای مشتریانی ایجاد می شود که شرکت از طریق ستکا با آنها تجارت می کند. مخاطب مخزن اطلاعات حیاتی کسب و کار است که ارتباطات و معاملات تجاری را تسهیل می کند.

فرم مخاطب

برای ایجاد یک مخاطب جدید، به برنامه مخاطبین بروید و روی ایجاد کلیک کنید. یک فرم جدید ظاهر می شود که در آن اطلاعات تماس مختلف می تواند اضافه شود.

نوع مخاطب

ستکا امکان ذخیره مخاطبین فردی و شرکتی را فراهم می کند. بسته به نوع مخاطبی که اضافه می شود، فردی یا شرکتی را انتخاب کنید.

نام

ابتدا نام شخص یا شرکت را پر کنید. به این ترتیب نام در سرتاسر پایگاه داده در دسترس خواهد بود. این فیلد اجباری است.

نکته

برای مخاطبین فردی می توانید یک مخاطب شرکت را به آن مرتبط کنید. پس از انتخاب فرد، یک فیلد جدید نام شرکت… در زیر قسمت نام ظاهر می شود.

آدرس

سپس آدرس شرکت یا شخص را وارد کنید.

نکته

اگر گزینه فرد انتخاب شده باشد، می توان نوع آدرس را از منوی کشویی انتخاب کرد. گزینه های این منوی کشویی عبارتند از: مخاطب، آدرس فاکتور، آدرس تحویل، آدرس پیگیری، و آدرس دیگر.

فیلدهای اضافی

فیلدهای اضافه در فرم اولیه درج شده است. اطلاعات زیر را میتوانید درج کنید:


(کد/شناسه) ملی: شماره ملی فرد و یا شناسه مالیاتی شرکت.


موقعیت شغلی: موقعیت شغلی فرد را تعیین کنید (فقط در مورد فردی موجود است).


تلفن: شماره تلفن (با کد کشور). با نگه داشتن ماوس روی فیلد در فرم ذخیره شده و کلیک بر روی گزینه مورد نظر، تماس بگیرید، پیامک یا پیام واتساپ ارسال کنید.


تلفن همراه: شماره تلفن همراه (با کد کشور). با نگه داشتن ماوس روی فیلد در فرم ذخیره شده و کلیک بر روی گزینه مورد نظر، تماس بگیرید، پیامک یا پیام واتساپ ارسال کنید.


ایمیل: آدرس ایمیل را با دامنه وارد کنید.


وب سایت: آدرس کامل وب سایت را که با http یا https شروع می شود وارد کنید.


عنوان: دکتر، خانم، خانم، آقا، پروفسور را انتخاب کنید یا مستقیماً از این قسمت یک مورد جدید ایجاد کنید.


برچسب ها: برچسب های از پیش تنظیم شده را با تایپ کردن آنها در فیلد یا کلیک کردن بر روی منوی کشویی و انتخاب یکی وارد کنید. برای ایجاد تگ جدید، تگ جدید را در فیلد تایپ کنید و از منوی کشویی ایجاد شده، روی ایجاد کلیک کنید.


تب اطلاعات تماس و آدرس ها

در پایین فرم تماس چندین تب وجود دارد. در برگه اطلاعات تماس و آدرس ها، مخاطبینی را می توان اضافه کرد که با یک شرکت و آدرس های مرتبط، مرتبط هستند. به عنوان مثال، یک فرد مخاطب خاص برای شرکت را می توان در اینجا درج کرد

آدرس‌های متعددی را می‌توان در مخاطبین فردی و شرکتی اضافه کرد. برای انجام این کار، در تب اطلاعات تماس و آدرس ها روی افزودن کلیک کنید. با انجام این کار یک فرم پاپ آپ ایجاد مخاطب ظاهر می شود که در آن آدرس های اضافی را می توان پیکربندی کرد.

در فرم پاپ آپ ایجاد مخاطب، با کلیک کردن روی فیلد آدرس دیگر در بالا شروع کنید تا منوی کشویی گزینه های مربوط به آدرس نمایش داده شود.

یکی از گزینه های زیر را انتخاب کنید:


  • مخاطب: مخاطب دیگری را به فرم تماس موجود اضافه می کند.


  • آدرس فاکتور: آدرس فاکتور خاصی را به فرم تماس موجود اضافه می کند.


  • آدرس تحویل: یک آدرس تحویل خاص را به فرم تماس موجود اضافه می کند.


  • آدرس دیگر: یک آدرس جایگزین به فرم تماس موجود اضافه می کند.


  • آدرس پیگیری: یک آدرس خصوصی به فرم تماس موجود اضافه می کند.


پس از انتخاب یک گزینه، اطلاعات تماس مربوطه را که باید برای نوع آدرس مشخص شده استفاده شود، وارد کنید.


نام مخاطب، آدرس، ایمیل، همراه با شماره تلفن و/یا موبایل را اضافه کنید.


موقعیت شغلی را تنظیم کنید، که اگر نوع آدرس مخاطب انتخاب شده باشد ظاهر می شود. این شبیه به تماس فردی است.


برای افزودن یادداشت، روی فیلد نوشتاری کنار یادداشت‌ها کلیک کنید و هر چیزی را که برای مشتری یا مخاطب مناسب است بنویسید.


سپس روی ذخیره و بستن کلیک کنید تا آدرس ذخیره شود و پنجره ایجاد مخاطب را ببندید. یا برای درج آدرس  جدید روی ذخیره و جدید کلیک کنید و بلافاصله آدرس دیگری را وارد کنید.


تب خرید و فروش

بعد، تب خرید و فروش است که فقط زمانی ظاهر می شود که برنامه های فروش، خرید یا فروشگاه نصب شده باشند.


موقعیت مالی را می توان در برگه فروش و خرید تنظیم کرد. یک موقعیت مالی را از منوی کشویی انتخاب کنید.

بخش فروش

در بخش فروش، می توان یک فروشنده خاص را به یک مخاطب اختصاص داد. برای انجام این کار، روی فیلد کشویی فروشنده کلیک کنید و یکی را انتخاب کنید. با تایپ نام کاربر و انتخاب مناسب، یک فروشنده جدید ایجاد کنید.


در صورت نیاز، شرایط پرداخت معین یا یک لیست قیمت مشخص نیز قابل تنظیم است. روی منوی کشویی کنار شرایط پرداخت کلیک کنید و آن را به یکی از شرایط پرداخت از پیش انتخاب شده تغییر دهید، یا یک شرایط جدید ایجاد کنید. منوی کشویی لیست قیمت را انتخاب کنید تا لیست قیمت مناسب را انتخاب کنید.


برای انتخاب روش تحویل روی فیلد روش تحویل کلیک کنید و روش مناسب را انتخاب نمایید.

بخش پایانه فروشگاه

در بخش پایانه فروشگاه، بارکدی را وارد کنید که می توان از آن برای شناسایی مخاطب استفاده کرد. 

از قسمت امتیازات وفاداری برای ردیابی امتیازهایی که کاربر به عنوان بخشی از برنامه وفاداری کسب کرده است استفاده کنید.

بخش خرید

رابط خرید، شرایط پرداخت، روش پرداخت ترجیحی را در اینجا مشخص کنید. یک یادآور رسید را می توان در اینجا نیز تنظیم کرد.

بخش متفرقه

در بخش متفرقه، از فیلد مرجع برای اضافه کردن اطلاعات اضافی برای این مخاطب استفاده کنید. اگر این مخاطب باید فقط برای یک شرکت در یک پایگاه داده چند شرکتی قابل دسترسی باشد، آن را از لیست کشویی فیلد شرکت انتخاب کنید. از منوی کشویی وب سایت برای محدود کردن انتشار این مخاطب به یک وب سایت (اگر روی پایگاه داده با چندین وب سایت کار می کنید) استفاده کنید. 

یک یا چند برچسب وب سایت را برای کمک به فیلتر کردن مشتریان منتشر شده در صفحه وب سایت /customers انتخاب کنید. یک صنعت برای این مخاطب از منوی کشویی انتخاب کنید. از فیلد سیاستهای SLA برای اختصاص یک خط مشی پشتیبانی به این مخاطب استفاده کنید.

تب حسابداری

هنگام نصب برنامه حسابداری، تب حسابداری ظاهر می شود. در اینجا، کاربر می‌تواند هر حساب بانکی مرتبط را اضافه کند یا حسابهای دریافتنی و پرداختنی پیش‌فرض را تنظیم کند.


تب یادداشت داخلی

بعد از تب حسابداری، تب یادداشت های داخلی قرار دارد، جایی که یادداشت ها را می توان در این فرم مخاطب باقی گذاشت، درست مانند فرم مخاطب ذکر شده در بالا.

تب تخصیص مخاطب

در مرحله بعد، تب تخصیص مخاطب قرار دارد که به طور پیش‌فرض شامل یک بخش موقعیت جغرافیایی و سایر گزینه‌های مخاطب، از جمله تنظیمات فعال بودن نمایندگی و بررسی نماینده است. این موارد تنها زمانی وجود دارند که ماژول بازاریابان نصب شده باشد.

تب اعضاء

در نهایت، برگه عضویت در فرم‌های تماس وجود دارد که می‌تواند به کاربران در مدیریت هر گونه عضویتی که به این مخاطب خاص ارائه می‌شود کمک کند. لازم به ذکر است که این تب تنها زمانی نمایش داده می شود که اپلیکیشن اعضاء نصب شده باشد.

فعال سازی عضویت

برای فعال کردن عضویت مخاطب، روی خرید عضویت در برگه عضویت در فرم مخاطب کلیک کنید. در پنجره پاپ آپی که ظاهر می شود، عضویت را از منوی کشویی انتخاب کنید. سپس، قیمت عضو را پیکربندی کنید. وقتی هر دو فیلد پر شد، روی صدور فاکتور عضویت کلیک کنید.


از طرف دیگر، برای ارائه عضویت رایگان، کادر انتخاب عضویت رایگان را در برگه عضویت در فرم تماس علامت بزنید.

دکمه های هوشمند

در بالای فرم مخاطب، گزینه‌های دیگری وجود دارد که به نام دکمه‌های هوشمند شناخته می‌شوند.


در اینجا، ستکا انواع رکوردهای مربوط به این مخاطب را که در برنامه های دیگر ایجاد شده اند، نمایش می دهد. ستکا اطلاعات هر برنامه را یکپارچه می کند، بنابراین دکمه های هوشمند زیادی وجود دارد.

مثال

به عنوان مثال، یک دکمه هوشمند فرصت ها وجود دارد که در آن همه فرصت های مربوط به این مشتری از برنامه معاملات در دسترس است.

نکته

اگر برنامه های مربوطه نصب شده باشند، دکمه های هوشمند مربوط به آنها به طور خودکار در فرم تماس ظاهر می شوند.

کاربر می‌تواند جلسات، فروش، سفارش‌های فروشگاه، اشتراک‌ها، وظایف پروژه را ببیند و دکمه هوشمند بیشتر گزینه‌های اضافی را از طریق یک منوی کشویی نشان می‌دهد. یک کاربر حتی می‌تواند به سرعت به خریدها، تیکت ها، نرخ به‌موقع تحویل، اطلاعات صورت‌حساب، صورت‌حساب‌های فروشنده و دفتر طرف همکار متصل به این مخاطب دسترسی داشته باشد.


نرخ تحویل به موقع، اسناد، کارت‌های وفاداری، و بدهی‌های سررسید شده نیز به دکمه‌های هوشمند مرتبط می‌شوند.


اگر مخاطب نماینده باشد، کاربر می‌تواند با کلیک روی دکمه هوشمند برو به وب‌سایت، از صفحه نماینده خود در وب‌سایت ساخته‌شده توسط ستکا بازدید کند.

بایگانی مخاطب

اگر کاربر تصمیم بگیرد که دیگر نمی‌خواهد این مخاطب فعال باشد، می‌توان رکورد را بایگانی کرد. برای انجام این کار، به منوی  عملیات در بالای فرم تماس بروید و روی  بایگانی کلیک کنید.

سپس از پنجره باز شده تاییدیه روی بایگانی کلیک کنید.

با بایگانی موفقیت آمیز این مخاطب، همانطور که توسط یک بنر در بالا نشان داده شده است، در صفحه اصلی مخاطبین نشان داده نمی شوند، اما همچنان می توان آنها را با فیلتر بایگانی جستجو کرد.