بهینه سازی کالاهای تکرار شونده

بهینه سازی کالاهای تکرار شونده

استمرار بهینه سازی کالاها یک فلسفه کلی است که به افراد و سازمان ها کمک می کند تا به طور مداوم خود و کارهایی که تولید می کنند را بهبود بخشند .

روش های مختلفی وجود دارند که در زیر چتر بهینه سازی کالاها قرار می گیرند . این شامل کایزن ، شش سیگما و لین ، و سایر روش ها می شود . در حالی که مراحل مشخص هر روش متفاوت است ، هدف آن ها یکسان باقی می ماند : پیاده سازی فرآیندی که بهینه سازی به عنوان یک هدف همیشگی در نظر گرفته شود ، نه به عنوان یک دستاورد یک باره .

بخش های زیر شامل جزئیاتی درباره نحوه استفاده از ستکا برای پیاده سازی چهار مرحله عمومی است که در بسیاری از محبوب ترین استراتژی های بهینه سازی کالاهای تکرار شونده مشترک هستند ، همراه با لینک هایی به مستندات مربوط به پیکربندی ویژگی های لازم .

بخش نهایی جزئیاتی درباره نحوه پیکربندی این پیاده سازی های ستکا در یک شرکت خاص در درون سازمان آن ها ارائه می دهد .

مهم

بهینه سازی کالاهای تکرار شونده یک روش یکسان برای همه نیست . در حالی که بیشتر استراتژی ها بین چهار تا شش مرحله دارند ، پیاده سازی صحیح نیازمند توسعه سیستمی است که به نیاز های خاص هر شرکت مناسب باشد .

این یک محدودیت نیست ، بلکه یک مزیت است ، زیرا این روش شناسی را به اندازه کافی منعطف می کند تا به تقریبا هر مورد استفاده سازگار شود . ستکا به ویژه برای این انعطاف پذیری به خوبی سازگار است ، زیرا می تواند به گونه ای پیکربندی شود که نیاز های تقریبا هر جریان کاری را برآورده کند . 

بنابراین ، مهم است که به یاد داشته باشید محتوای زیر تنها نمونه هایی از نحوه استفاده از ستکا را ارائه می دهد . باید به عنوان نقطه شروعی بیشتر ، و نه به عنوان یک طرح دقیق که هر سازمان باید از آن پیروی کند ، در نظر گرفته شوند .


شناسایی مشکلات


قبل از شروع بهبود ، لازم است مشخص شود که کجا بهبود ضروری است . این جاست که شناسایی مشکلات اهمیت پیدا می کند . دو تا از بهترین نرم افزارهای ستکا برای شناسایی مشکلات مربوط به محصولات یا فرآینده ها ، تیکت و کیفیت هستند .

تیکت

نرم افزار تیکت برای دریافت بازخورد از خارج از سازمان مفید است ، مانند مشتریان یا مراجعه کنندگان . این کار با پیاده سازی یک (یا چند) روش برای دریافت تیکت ها انجام می شود ، از جمله آدرس های ایمیل ، مکالمات چند زنده و فرم های وب سایت .

با استفاده از این روش ها ، مشتریان می توانند بازخوردی درباره مشکلات ارائه دهند ، که سپس توسط یکی از اعضای تیم تیکت بررسی می شود . بسته به نتیجه بررسی ، عضو تیم ممکن است تصمیم بگیرد اقدامات بیشتری انجام دهد تا اطمینان حاصل شود که مشکل برطرف شده است . این می تواند شامل ایجاد یک هشدار کیفیت باشد .

کیفیت

نرم افزار کیفیت برای دریافت بازخورد از درون سازمان ، مانند نظرات کارکنان ، مفید است . 

یکی از روش های انجام این کار ، راه اندازی یک نقطه کنترل کیفیت (QCP) است . یک نقطه کنترل کیفیت (QCP) برای ایجاد خودکار چک های کیفیت در فواصل منظم استفاده می شود ،  که کارکنان را به بازرسی ترغیب می کند ، و تایید ، کیفیت یک محصول . 

اگر مشکلی پیدا شود ، یک کارمند می تواند یک هشدار کیفیت ایجاد کند تا تیم کیفیت را مطلع کند . هشدارهای کیفیت همچنین می توانند به طور مستقل از یک نقطه کنترل کیفیت (QCP) ایجاد شوند ، در صورتی که یک کارمند مشکلی را بدون اینکه به بازرسی ترغیب شود ، کشف کند . این یک راه عالی برای کارکنان پشتیبانی است تا تیم کیفیت را از مشکلی که توسط یک تیکت مشتری به آن ها اطلاع داده شده است ، مطلع کنند .

پیشنهاد بهینه سازی


پس از شناسایی مشکل ، مرحله بعدی ارائه ایده هایی برای نحوه رسیدگی به آن مشکل است . همانند شناسایی مشکلات ، نرم افزار کیفیت همچنین برای پیشنهاد بهینه سازی مفید است . علاوه بر این ، نرم افزار PLM (مدیریت چرخه عمر محصول) نیز می تواند برای این منظور استفاده شود .

کیفیت

زمانی که یک هشدار کیفیت ایجاد می شود تا مشکلی را به اطلاع تیم کیفیت برساند ، اقدامات اصلاحی و برگه های اقدامات پیشگیرانه می توانند برای ارائه بازخورد درباره نحوه رسیدگی به مشکل استفاده شوند .

اقدامات اصلاحی برای پیشنهاد یک روش جهت تعمیر اقلام تحت تاثیر مشکل استفاده می شود . برای مثال ، پیچ ها را محکم تر ببندید تا صندلی در جای خود ثابت بماند .

برگه های اقدامات پیشگیرانه برای پیشنهاد یک روش به منظور جلوگیری از بروز مشکل در آینده استفاده می شود . برای مثال ، پیچ ها را خیلی محکم نکنید ، زیرا ممکن است خراب شوند .

تیم کیفیت که هشدار را بررسی می کند ، این اقدامات پیشنهادی را مشاهده کرده و می تواند آن ها را در هنگام تصمیم گیری درباره نحوه رسیدگی به مشکل مد نظر قرار دهد .

مدیریت چرخه عمر محصول

نرم افزار مدیریت چرخه عمر محصول برای مدیریت چرخه عمر یک محصول از زمان معرفی تا هر نسخه بعدی استفاده می شود .بنابراین ، این نرم افزار برای آزمایش ایده ها در مورد بهینه سازی های کالا مفید است . با استفاده از سفارشات تغییر مهندسی ،  تیم های مدیریت محصول می توانند نسخه های جدیدی از لیست مواد اولیه (BOM) محصول ایجاد کنند ، با افزودن یا حذف اجزا یا عملیات خاص ، به دلخواه . کالای ایجاد شده با استفاده از این لیست مواد اولیه (BOMها) از یک فرآیند بررسی عبور می کنند تا اثر بخشی تغییرات تایید شود .

پیاده سازی استراتژی ها


پیاده سازی استراتژی ها شامل به کارگیری راه حل های پیشنهادی از مرحله پیشنهاد بهینه سازی ها است . نرم افزار مدیریت چرخه عمر محصول در این مرحله همچنان مفید است ، زیرا می تواند به گونه ای پیکربندی شود که به روزرسانی های لیست مواد اولیه (BOM) را انجام دهد . نرم افزار خدمات در محل همچنین می تواند توسط برخی شرکت ها برای بهینه سازی کالاها فروخته شده به مشتریان استفاده شود . 

مدیریت چرخه عمر محصول

پس از اینکه تغییرات لیست مواد (BOM) از فرآیند بررسی مناسب عبور کردند ، می توانند تایید شده و BOM به روز شده مورد استفاده قرار گیرد . این کار با پیکربندی یکی از مراحل بررسی ECO برای اعمال تغییرات انجام می شود ، که در این مرحله BOM به روز شده برای سفارش های تولید جدید در دسترس قرار می گیرد .

لیست مواد اولیه (BOM) می تواند به صورت مستمر و براساس نیاز به روزرسانی شود . ویژگی های کنترل نسخه در نرم افزار چرخه عمر محصول مدیریت آسان تمام نسخه های یک لیست مواد اولیه را ممکن می سازد .

خدمات در محل

نرم افزار چرخه عمر محصول راه بسیار خوبی برای ایجاد تغییرات در مواد اولیه کالاها است . با این حال ، این تغییرات تنها بر محصولات تولید شده با استفاده از BOM تاثیر می گذارند . اگر یک محصول معیوب قبلا به یک مشتری فروخته شده باشد ، ممکن است لازم باشد آن محصول را تعمیر یا به روزرسانی کنید .

در چنین مواردی ، می توان از اپلیکیشن خدمات در محل برای برنامه ریزی مداخلات حضوری استفاده کرد . این مداخلات به تکنسین های خدمات (یا دیگر کارکنان) این امکان را می دهد که به محل مشتری ارسال شوند تا به مشکل یک محصول رسیدگی کنند .

بررسی اقدامات


بررسی اقدامات جایی است که بخش به صورت مداوم بهینه سازی کالاهای تکرار شونده وارد عمل می شود ، زیرا این امکان را به یک سازمان می دهد تا تصمیمات اخذ شده در مراحل قبلی را ارزیابی کند . بنابراین ، این مرحله اساسا به آغاز فرآیند بر می گردد تا مشکلات اضافی شناسایی و رفع شوند .

این بدان معنی است که باید دوباره از نرم افزارهای تیکت و کیفیت برای دریافت بازخورد از مشتریان و کارکنان استفاده شود . نرم افزار دیگری که ممکن است در این مرحله مفید باشد ، نرم افزار نظرسنجی است .

نظرسنجی ها

پس از اعمال تغییرات در یک محصول یا فرآیند ، ممکن است عاقلانه باشد که به طور مستقیم از مشتریان بخواهید نظر خود را ارائه دهند ، به جای اینکه منتظر بمانید تا از سوی خودشان نظر بدهند . این ممکن است بازخوردهایی را روشن کند که مشتریان ممکن است در غیر این صورت از بیان آن غفلت کرده باشند .

یکی از بهترین راه ها برای دستیابی به این هدف ، استفاده از نرم افزار نظرسنجی است . ایجاد یک نظرسنجی و ارسال آن به مشتریانی که محصول به روزرسانی شده را دریافت کرده اند ، احتمال دریافت بازخورد مرتبط درباره محصول را افزایش می دهد .

مثال کارکرد : بهبود محصول جاکفشی

شرکت چوب گستر شرق تولید کننده محصولات چوبی با کیفیت بالا است . آن ها متعهد به تولید کالاها با بالاترین کیفیت ممکن هستند ، و همیشه در جست و جوی راه هایی برای بهبود کالاهایی هستند که می فروشند ، به همراه فرآیندهایی که برای تولید آن ها استفاده می شود . 

چوب گستر شرق از نرم افزار ستکا برای مدیریت هر اجزایی که از تولید خود استفاده می کند ، تامین ، و فرآیندهای رضایت مشتری . آن ها یک کارکرد بهبود محصول سفارشی توسعه داده اند که شامل تیکت می شود ، مدیریت چرخه عمر محصول ، نرم افزار کیفیت .

یکی از محبوب ترین محصولات شرکت چوب گستر شرق ، جاکفشی آن ها است . این جاکفشی کاملا از بلوط ساخته شده است و مشتریان آن را زیبا و شیک توصیف می کنند . با این حال ، بازخوردهای اخیر مشتریان درباره جاکفشی به مشکلات کیفی اشاره کرده است که نیاز به بازنگری در فرآیند تولید فعلی تولید فعلی را ایجاب می کند .

کارکرد بازبینی محصول زمانی آغاز می شود که تیم خدمات مشتری یک تیکت در نرم افزار میزخدمت از مشتری با جاکفشی خریداری شده مشکل دارد ، دریافت می کند . مشتری ، احمد حسینی ، متوجه شده است که جاکفشی اش وقتی بیش از پنج کاپشن ، به آن متصل است کنده می شوند  .

پشتیبانی ستکا ، کارمند میز خدمت که به تیکت اختصاص داده شده است ، نرم افزار کیفیت را باز کرده و یک هشدار کیفیت جدید ایجاد می کند . او تیم کیفیت تولید را تگ می کند و طراحی ستکا را به عنوان کارمند کیفیت مسئول هشدار منصوب می کند .

مدیر سیستم هشدار را بررسی کرده و با تیمش درباره بهترین راهکار مشورت می کند . آن ها تصمیم می گیرند که لازم است BOM محصول را بازنگری کنند تا از بروز این مشکل در آینده جلوگیری شود ، که مدیر سیستم آن را در تب اقدامات اصلاحی هشدار کیفیت یادداشت می کند .

سپس فاطمه احمدی در چت هشدار کیفیت به مهندس محصول ، مدیر سیستم پیام می زند تا توجه رو را جلب کند .

پشتیبانی ستکا نرم افزار مدیریت چرخه عمر محصول را باز کرده و یک Eco ایجاد می کنند ، مشکل جاکفشی را یادداشت کرده و پیشنهاد می دهد که ممکن است نیاز به تغییر در BOM محصول باشد . 

طراحی ستکا روی شروع بازنگردی کلیک کرده و سپس دکمه هوشمند بازنگری را برای باز کردن نسخه دو فرمول ساخت ایجاد شده و این لیست مواد به همراه ECO جاکفشی تا زمانی که تایید نشود ، بایگانی باقی می ماند . پس از انجام برخی آزمایش ها ، طراحی ستکا متوجه می شود که اضافه کردن یک میله پشتیبانی فلزی به جاکفشی آن را تقویت کرده و به جاکفشی اجازه می دهد تا شش یا بیشتر از 6 کاپشن را بدون افتادن اضافه کند .

او لیست مواد را به روز می کند تا میله پشتیبان را به عنوان یکی از اجزا اضافه کند ، و یک عملیات اضافی اضافه می کند تا اطمینان حاصل می کند تا اطمینان حاصل کند که در حین فرآیند تولید نصب می شود . در نهایت ، او پیامی در چت می گذارد تا مدیرش ، مدیر ستکا ، را از آماده بودن آن برای بررسی مطلع کند .

طراحی ستکا تغییرات را بررسی کرده و سپس تایید می کند که این روش ها برای حل مشکل جاکفشی موثر هستند . او ECO را به مرحله تایید منتقل می کند که نسخه دو لیست مواد جاکفشی را به نسخه فعلی تبدیل می کند .

اکنون ، هر بار که یک سفارش تولید برای جاکفشی ایجاد می شود ، لیست BOM به روز به طور خودکار انتخاب می شود . پشتیبانی ستکا تولید جاکفشی بهبود یافته را آغاز می کند و بازخورد مشتریان تایید می کند که نسخه جدید مشکل نسخه قبلی را برطرف کرده است . 

با استفاده از نرم افزار ستکا ، پشتیبانی ستکا یک فرآیند بهینه سازی کالاهای تکرار شونده از ابتدا تا انتها را پیاده سازی کرده است . از آنجایی که عناصر اساسی این فرآیند (بازخورد مشتری ، کنترل کیفیت و غیره) همواره در حال کار هستند ، می تواند از آن برای به روز رسانی مداوم کالاها و فرآیند دوباره آنها استفاده کرد .