نرم افزار تجارت الکترونیک ستکا

تجارت الکترونیک و سیستم‌های برنامه‌ریزی منابع سازمانی (ERP) دو ابزار قدرتمند در دنیای کسب‌وکار امروز هستند. استفاده از ERP در تجارت الکترونیک به کسب‌وکارها امکان می‌دهد تا فرایندهای خود را بهینه‌سازی کرده، موجودی‌ها را به‌طور دقیق مدیریت کرده، سفارشات را به صورت خودکار پردازش کنند و تجربه مشتری را بهبود بخشند.  

پیام ما

"برای افزایش فروش مستقیم، فروشگاه آنلاین راه اندازی کنید"


معرفی امکانات

تجارت الکترونیک متن باز

تنظیمات صفحات محصول بسیار ساده و روان انجام می شود. طبق تصویر مقابل مشاهده می‌کنید که تمام فیلد های مربوط به معرفی محصول و مشخصات آن امکان تعریف دارد.

ساختن سایت بدون کدنویسی

در سایت ساز ستکا می توانید با استفاده از قالب های پیش فرض وبسایت کسب و کار بدون حتی یک خط کد طراحی و راه اندازی کنید. 

امکان اتصال به درگاه

با اتصال به فروشگاه ستکا می توانید به راحتی درگاه بانکی خود را متصل و در اختیار مشتریان خود قرار دهید. 

یک وبسایت بودن کدنویسی راه اندازی کن

راه اندازی وبسایت به اینش جذابه که فقط با چند کلیک راه اندازی بشه اونم بدون دانش کد نویسی. اگه میخوای اطلاعات بیشتر بدست بیاری همین الان فرم مقابل رو پرش کند تا باهات تماس گرفته بشه.

با تشکر از بازخورد شما

تیم ما به زودی پاسخ شما را ارسال خواهد کرد.
در این میان شما را به بازدید از وب‌سایت.

مزیت های ماژول

 

اتصال به درگاه های مختلف

به راحتی اتصال وبسایت به درگاه های مختلف بانکی و درگاه های واسط

سازگار با ابزار دیگر

امکان اتصال به اپلیکیشن ها مثل واتس آپ، تلگرام، اینستاگرام، روبیکا و ....

انعطاف پذیری فرم ها

ایجاد کدهای یک بار مصرف برای هر فرم 

بازاریابی ایمیل

ساخت ایمیل مارکتینگ پویا و ساده

واکنش گرا با هر دستگاهی

از طریق موبایل، کامپیوتر یا لپ تاپ، بدون تغییر محتوا

پارک یا دامنه به انتخاب

دامنه پارک شده ستکا یا آدرس سایت به انتخاب شما

مشتریان ستکا

نظرات برخی از مشتریان

در حوزه کاری ما محصولات بسیار تنوع بالایی داره. بارگذاری محصولات و تولید محتوا در سایت ساز های دیگه بسیار وقت گیر بود. با فروشگاه‌ساز ستکا و هوش مصنوعی قدرتمندش در تولید محتوا تونستیم از این چالش عبور کنیم.
الیاس علیزاه

 مدیر محصول

مدیریت محصولات در فروشگاه‌ساز ستکا بسیار ساده و کاربردیه. من از ووکامرس برای فروشگاه آنلاین خودم استفاده میکردم. بسیار چالش ایجاد کرده بود. وافعا راحت شدیم.
  محمد جوادی

 مدیر سایت

یکی از مواردی که برای من قابل توجه بود، رعایت نکات سئویی برای محصولات فروشگاه ساز بود. بسیار تو این موضوع جلو افتادیم.
رضا ملک پور

 مدیر بازاریابی

مقالات ستکا

اسنیپت پویای شما در اینجا نمایش داده خواهد شد... این پیام به این دلیل نمایش داده می‌شود که چون فیلتر و قالبی برای استفاده ارائه نکرده‌اید.
اسنیپت پویای شما در اینجا نمایش داده خواهد شد... این پیام به این دلیل نمایش داده می‌شود که چون فیلتر و قالبی برای استفاده ارائه نکرده‌اید.

سوالات متداول

ERP یک سیستم یکپارچه است که به مدیریت و هماهنگی تمامی فرایندهای کسب‌وکار مانند مدیریت مالی، منابع انسانی، زنجیره تأمین و تولید کمک می‌کند. در تجارت الکترونیک، ERP به کسب‌وکارها اجازه می‌دهد تا فروش، موجودی، مشتریان و سفارشات را به‌طور همزمان و بهینه مدیریت کنند.

مزایای استفاده از ERP در تجارت الکترونیک شامل بهبود مدیریت موجودی، پردازش خودکار سفارشات، کاهش خطاهای دستی، بهبود خدمات مشتری، گزارش‌دهی دقیق و تصمیم‌گیری سریع‌تر است.

خیر، همه کسب‌وکارها به ERP نیاز ندارند. برای کسب‌وکارهای کوچک با فرایندهای ساده، یک سیستم ERP ممکن است بیش از حد پیچیده و پرهزینه باشد. اما کسب‌وکارهای بزرگتر و پیچیده که نیاز به هماهنگی بین بخش‌های مختلف دارند، به شدت از یک ERP بهره‌مند می‌شوند.


یکپارچه‌سازی ERP با سیستم‌های تجارت الکترونیک از طریق API‌ها یا افزونه‌های خاص صورت می‌گیرد. این یکپارچگی باعث می‌شود تا داده‌های مشتری، سفارشات، و موجودی‌ها به‌صورت خودکار بین سیستم‌ها به اشتراک گذاشته شوند.

بله، استفاده از ERP می‌تواند به کاهش هزینه‌ها کمک کند. این سیستم با بهینه‌سازی فرایندهای کسب‌وکار، کاهش خطاهای دستی، و بهبود بهره‌وری عملیاتی، باعث کاهش هزینه‌های عملیاتی و افزایش سودآوری می‌شود.

چالش‌های رایج شامل هزینه‌های بالا، زمان‌بر بودن پیاده‌سازی، نیاز به آموزش کارکنان، پیچیدگی در یکپارچه‌سازی با سیستم‌های موجود، و تغییر مقاومت سازمانی در برابر تغییرات است.

ERP با فراهم‌سازی داده‌های دقیق و به‌روز در مورد موجودی، وضعیت سفارشات، و تاریخچه خرید مشتریان، به بهبود تجربه مشتری کمک می‌کند. این امر به کسب‌وکارها اجازه می‌دهد تا خدمات بهتری ارائه دهند و زمان پاسخ‌گویی به مشتریان را کاهش دهند.

بله، اکثر سیستم‌های ERP قابل سفارشی‌سازی هستند و می‌توانند برای نیازها و فرایندهای خاص هر کسب‌وکار تنظیم شوند. این قابلیت به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا از این سیستم به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.