نرم‌افزار ERP تحت وب

پنج‌شنبه 17 آبان 1403 توسط
نرم‌افزار ERP تحت وب
محقق (دیجیتال مارکتینگ)
| هنوز نظری وجود ندارد

 بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط ​​رو به رشد برای پیدا کردن نرم‌افزار مناسب که تمام عملکردهای مورد نیازشان را داشته باشد، به‌علاوه ابزارهای اضافی برای کمک به ادامه رشد کسب‌وکار، در تلاش هستند.

 اگر به دنبال یک راه حل همه کاره هستید که بتواند بسیاری از جنبه های مختلف کسب و کار شما را مدیریت کند، به دنبال یک ​نرم افزار ERP یا برنامه ریزی منابع سازمانی هستید. در طول تحقیقات اولیه خود، احتمالاً بارها با اصطلاح سیستم های ابری مواجه شده اید. در پست‌های قبلی، ما در مورد اینکه نرم‌افزار ERP ابری چیست و چرا سودمند است، بسیار صحبت کردیم، اما اصطلاحات اغلب ممکن است با نرم‌افزارهای مبتنی بر وب اشتباه گرفته شود.

نرم افزارهای مبتنی بر وب فقط کمی متفاوت از راه حل های مبتنی بر ابر است، اما درک تفاوت ها بسیار مهم است تا بتوانید تصمیم درستی برای کسب و کار خود بگیرید.

ERP چیست؟

برنامه‌ریزی منابع سازمانی (ERP) یک راهکار نرم‌افزاری است که فرآیندهای اصلی کسب‌وکار را در یک سازمان یکپارچه و مدیریت می‌کند. این نرم‌افزار بستری متمرکز برای عملکردهایی مانند مالی، تدارکات، مدیریت سفارشات، و مدیریت موجودی فراهم می‌آورد.

 سیستم‌های ERP به کسب‌وکارها کمک می‌کنند تا عملیات خود را ساده‌سازی کرده، بهره‌وری را افزایش دهند و همکاری بین بخش‌ها را بهبود بخشند. با خودکارسازی و یکپارچه‌سازی این فرآیندهای حیاتی، ERP به سازمان‌ها کمک می‌کند تا تخصیص منابع را بهینه‌سازی کرده، هزینه‌ها را کاهش دهند و با استفاده از داده‌های به‌روز، تصمیمات آگاهانه‌تری بگیرند.

 با ویژگی‌ها و امکانات جامع خود، ERP به‌عنوان ابزاری قدرتمند برای کسب‌وکارها عمل می‌کند تا در بازار رقابتی امروز به تعالی عملیاتی و رشد دست یابند.

📚بیشتر بخوانیدنرم‌افزار ERP برای کسب‌و‌کار کوچک

نرم‌افزار ERP تحت وب چیست؟

ERP تحت وب به سیستمی گفته می‌شود که از طریق مرورگر وب قابل دسترسی است و به کاربران امکان مدیریت یکپارچه فرآیندهای مختلف کسب‌وکار مانند حسابداری، منابع انسانی، زنجیره تامین، فروش، و غیره را می‌دهد. در ERP تحت وب، نرم‌افزار به‌صورت آنلاین و از طریق اینترنت در دسترس است و نیازی به نصب یا نگهداری نرم‌افزار در سرورهای داخلی شرکت نیست. به‌جای آن، سیستم به‌صورت ابری یا در مراکز داده‌ی ارائه‌دهنده قرار دارد و کاربران از طریق مرورگرهای وب به آن دسترسی دارند.

در ادامه تفاوت‌های ERP تحت وب (Web-Based ERP) و ERP ابری (Cloud-Based) را مورد بحث قرار می‌دهیم.

مزایا نرم افزار erp تحت وب

معماری تحت وب نه تنها ساده و انعطاف‌پذیر در پیاده‌سازی است، بلکه از لحاظ هزینه نیز به‌مراتب مقرون‌به‌صرفه‌تر از راهکارهای ابری است. با این حال، مزایای سیستم‌های مبتنی بر وب به اینجا ختم نمی‌شود. در ادامه به بررسی دقیق‌تر این مزایا می‌پردازیم.

1-روشی امن برای ذخیره‌سازی داده‌های کسب‌وکار

سیستم‌های ERP مبتنی بر معماری وب داده‌ها را بر روی سرور ذخیره می‌کنند؛ بنابراین، نیازی به ذخیره این داده‌ها در سمت شرکت نیست. به این ترتیب، شرکت‌ها از خرید تجهیزات محاسباتی پرقدرت برای پشتیبانی از عملکرد سیستم‌های ERP و به‌روزرسانی مداوم اجزای آن، مانند هاردهای HDD، SSD یا NVMe، بی‌نیاز می‌شوند.

علاوه بر این، اگر برخی از کارکنان شرکتی که چنین ای آر پی را پیاده‌سازی کرده است از راه دور کار کنند، می‌توانند از طریق رایانه شخصی یا لپ‌تاپ خود به سیستم دسترسی داشته باشند، بدون اینکه نیاز به تجهیزات قدرتمند باشد. تنها شرط دسترسی، اتصال پایدار به اینترنت است.

2-بدون مشکلات سازگاری با دستگاه‌های کاربر

سیستم‌های ERP مبتنی بر فناوری وب از طریق مرورگر وب در سمت کاربر کار می‌کنند. به این معنا که محدودیت‌های سخت‌افزاری دستگاه‌های کاربر تنها به استفاده از یک مرورگر وب معطوف می‌شود.

در مقابل، نرم‌افزارهای دسکتاپ معمولاً الزامات سخت‌افزاری پیچیده‌تری دارند. علاوه بر این، برای پوشش حداکثری مخاطبان هدف، شرکت‌هایی که ERP های بومی توسعه می‌دهند، مجبورند نسخه‌های جداگانه‌ای برای هر سیستم‌عامل تولید کنند. این امر منجر به افزایش زمان و هزینه‌های مالی می‌شود و احتمال بازگشت‌ناپذیری سرمایه را بالا می‌برد.

3-صرفه‌جویی در هزینه

انتخاب فناوری‌های وب از هر دو منظر، یعنی شرکت‌های توسعه‌دهنده ERP و کسب‌وکارهایی که قصد استفاده از آن را دارند، سودمند است.

برای توسعه‌دهندگان، فناوری‌های وب با امکانات گسترده و در دسترس بودن، امکان پیاده‌سازی حتی پیچیده‌ترین قابلیت‌ها را فراهم می‌کنند. برای کسب‌وکارها نیز، با توجه به حذف هزینه‌های اضافی برای خرید تجهیزات پرقدرت برای میزبانی داده‌های شرکت، استقرار چنین راهکارهایی بسیار مقرون‌به‌صرفه خواهد بود.

4-به‌روزرسانی‌های آسان

در نهایت، سیستم‌های ERP تحت وب با به‌روزرسانی‌های خودکار و کمترین دخالت های کاربران کار می‌کنند. این ویژگی در نرم‌افزارهای بومی قابل دستیابی نیست؛ چرا که در این نوع نرم‌افزارها، هر کارمند در شرکت که از سیستم استفاده می‌کند باید نسخه جدید را دانلود و به‌صورت دستی نصب و پیکربندی کند.

تفاوت ERP تحت وب و ERP ابری

پارامترERP ابریERP تحت وب
محل سخت‌افزار/نرم‌افزارروی زیرساخت شرکت ارائه‌دهنده قرار داردیا در محل شرکت یا روی سرورهای ارائه‌دهنده قرار دارد
شیوه پرداختبه‌صورت پرداخت به‌ازای استفاده یا اشتراک ماهانهپرداخت یک‌باره برای یک دوره زمانی مشخص
هزینهبسیار مقرون‌به‌صرفهبه تعداد ماژول‌های استفاده‌شده بستگی دارد
مناسب برایکسب‌وکارهای کوچک، متوسط و حتی بزرگکسب‌وکارهای کوچک و متوسط (SMEs)
امکان سفارشی‌سازیتغییرات جزئی در طراحی پایه امکان‌پذیر استامکان‌پذیر است
قابلیت مقیاس‌پذیریبله، همراه با رشد کسب‌وکاربه توسعه برنامه بستگی دارد

 

به بیان ساده، تفاوت اصلی بین نرم افزار ERP مبتنی بر Web و نرم افزار ERP مبتنی بر ابر، نحوه دسترسی به آن است. نرم افزارهای مبتنی بر وب از طریق مرورگر اینترنت در هر مکان و هر زمان قابل دسترسی هستند. شما به سادگی به یک مرورگر وب بروید، یک URL را تایپ کنید و سپس می توانید وارد نرم افزار مبتنی بر وب خود در هر دستگاهی که دارای اتصال Wi-Fi قابل اعتماد است مانند تلفن هوشمند، تبلت یا لپ تاپ، وارد شوید.

همه نرم‌افزارهای مبتنی بر وب هنگام خرید گزینه‌های مختلفی خواهند داشت، اما اغلب می‌توانید ماژول‌هایی را که می‌خواهید استفاده کنید انتخاب کنید.

در ERP تحت وب، داده‌های شما می‌تواند در محل کسب‌وکار شما ذخیره شود و مسئولیت مدیریت آن بر عهده‌ی تیم IT شما باشد، یا اینکه در سرورهای ارائه‌دهنده و در مراکز داده‌ی شخص ثالث ذخیره گردد.

در ERP ابری، داده‌های شما به‌صورت کامل در فضای ابری ذخیره می‌شود و توسط تیم حرفه‌ای داخلی ارائه‌دهنده در چندین مرکز داده‌ی با امنیت بالا می‌شود.

منابع:

bluelinkerp

​batchmaster

اطلاعات بیشتر

در ERP
ورود | ثبت نام افزودن نظر